Invitation: Nyt bylandbrug

Du inviteres hermed til åbning af et helt nyt bylandbrug ved Hans Tausens Park. Åbningen foregår på dagen hvor klimatopmødet kulminerer: 9 december kl. 16:00 – 17:30.
Program:
  1. Mugge fra Nørrebro Lokaludvalg åbner festen.
  2. Partnerne i projektet siger noget i 2 minutter hver.
  3. Der serveres suppe lavet på overskudsmad, øl og juice til alle interesserede (vi regner med 200 mennesker).
  4. Underholdning: Den socialøkonomiske juicebar giver et nummer

Projektet er et konkret eksempel på, hvordan den nødvendige grønne omstilling af vores byer kan skabe værdi for lokalsamfundet. Det vil øge den lokale økonomiske aktivitet, skabe grønne jobs og styrke sammenhængskraften i lokalsamfundet. Projektet er det første af sin art i verden. Det vil producere 6000 kilo bladgrønt årligt på kun 7*7 meter ved brug af regnvand, sollys og lokal kompostmasse.

Der er stor international interesse for projektet og det er i Information i 1. december 2015.
Projektet er et partnerskab mellem Human Habitat (design og teknik), Områdefornyelsen Indre Nørrebro, Sharing Copenhagen og Miljøpunkt Nørrebro (facilitator og projektleder). Nørrebro Lokaludvalg støtter projektet økonomisk.