Kompostbudene kommer

KB logo til lys baggrund RGB

Dette er foredraget til jer som er trætte af køkkenaffald der går direkte til forbrænding. Hør hvordan de kan hjælpe dig i gang med din egen kompost.

På Miljøpunktet kan vi mærke, at flere borgere på Nørrebro ønsker at sortere deres grønne affald. Måske vil man gerne selv kompostere det. Men ofte er der tvivl om hvordan man kommer i gang. Om man kan styre komposten og undgå at skabe gener for sine naboer.

Men du synes dit grønne affald gør bedre gavn som kompost til potteplanten i vindueskarmen, bedene i gården eller byhaven nede om hjørnet. Vil du vide mere om hvordan du selv kan kompostere dit køkkenaffald? Eller er I en flok beboere i en boligforening som har brug for et puf til at kompostere sammen i jeres gård?

Kom til mødet hos Miljøpunkt Nørrebro og hør Kompostbudene fortælle om hvilke komposteringsmetoder der findes, hvilke systemer du skal vælge til gården og hvad der kan komposteres. Hvordan de kan servicere jer der vil drive en kompostbeholder. Sidst men ikke mindst hvad alt den gode kompost kan bruges til hos dig lokalt.

Arrangementet er i Gårdbutikken, Korsgade 10, torsdag d.14 april kl. 19 – 20, fri entre